PUBLICITAT

Andorra La Vella

El comú de la capital aspira a tenir el parc aquàtic en dos anys

«Sembla ser que en un temps prudencial es presentarà el projecte», afirma el cònsol Jordi Minguillón

Per R. MORA

Els terrenys de la Borda Nova on es pretén instal·lar el parc aquàtic cobert.
Els terrenys de la Borda Nova on es pretén instal·lar el parc aquàtic cobert. | ANA / M.T.
De projectes mastodòntics comença a estar plena Andorra, però encara estan per venir alguns més, com ara el parc aquàtic cobert que aspira a acollir la zona de la Borda Nova on també es preveu que en un futur hi vagi l’estació d’autobusos. «Sembla ser que la propietat té la intenció de tirar endavant el projecte i sembla ser que en un temps prudencial es presentarà aquest projecte i es tirarà endavant», va manifestar ahir el cònsol major de la parròquia andorrana, Jordi Minguillón, durant la inauguració de la primera Fira de la Tapa que acull durant el cap de setmana l’envelat del Par Central de la capital.
 
«Encara estem en temps que els projectes ens poden entrar i que es veurà l’efectivitat que tinguin», va assegurar Minguillón, que no posava límits curts de temps: «Un projecte privat es pot presentar quan creguin convenient, però hi ha temps d’aquí a final d’any a què presentin el projecte i entri». La durada exacta fins a la finalització de les futures obres és una altra cosa. Aquí la incògnita és difícil de solucionar, perquè, segons el cònsol, «això ho saben els que la fan», tot i que va considerar: «Entenc que una obra d’aquest tipus podem parlar de seguida en un parell d’anys».
 
«Una obra d’aquest tipus és una obra important», va continuar explicant Minguillón, «però el més important és que es tiri endavant, que es faci el projecte, que s’aprovi i que es comenci». «Això vol dir que en un termini ics tindràs l’equipament i l’obra feta», hi va afegir.
 
Un atractiu per a la parròquia / Minguillón, com la majoria de cònsols del país, pensa en el reclam per al turista, i és per això que va considerar el futur parc aquàtic «un atractiu», de la mateixa manera, segons va dir, que també «ho és el túnel de vent o qualsevol inversió important que serveixi per dinamitzar una zona i la parròquia». Projectes d’aquesta envergadura són els que agraden, i és per això que des del Comú es va assegurar «sempre el nostre suport».
Minguillón, així mateix, va «lligar» la construcció d’aquest parc amb «la possibilitat de fer l’estació d’autobusos» al mateix lloc, la qual cosa farà que quedi «centre que quedarà espectacular», i que «es farà en un termini de temps més o menys curt». El 18 d’agost finalitza el termini d’alegacions per establir l’impacte ambiental. De moment, aquí no hi ha cap novetat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT