PUBLICITAT

Canillo

Mandicó encara no ha decidit si repetirà com a candidat

El Comú de Canillo lliura els premis del concurs Florim la parròquia

Per EL PERIÒDIC

El cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, encara no ha decidit si es presentarà a la reelecció com a cònsol major de Canillo en les eleccions comunals del desembre. El cònsol menor, David Palmitjavila, va explicar ahir que les decisions polítiques sobre les futures comunals s’han ajornat fins després de l’estiu, segons va declarar a l’ANA.

Palmitjavila ho va dir durant la celebració de la tradicional Diada de Sant Roc, durant la qual es van entregar els premis de les quatre categories del concurs de decoracions florals de façanes Florim la parròquia. Els guanyadors han estat l’Sport Hotel Hermitage & Spa, en la categoria d’allotjaments turístics; la Borda de l’Hortó, en la categoria de comerços i restaurants; la casa Soldevila, en la categoria d’habitatges unifamiliars, i el veí Antoni Rossell en la categoria de balcons i finestrals.

L’acte va tenir lloc a la plaça de l’edifici del Telecabina, on molts  turistes feien cua per comprar els tiquets d’accés al Mon(t)Magic, el nou parc familiar situat al sector canillenc de Grandvalira.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT