PUBLICITAT

Encamp

Embelliment parroquial a Encamp

Els premis dels guanyadors han oscil·lat entre els 75 i 500 euros

Per EL PERIÒDIC

Guanyadors del concurs d’embelliment floral d’Encamp.
Guanyadors del concurs d’embelliment floral d’Encamp. | COMÚ D'ENCAMP
El concurs d’embelliment floral d’Encamp ha arribat aquest any a la seva novena edició. On hi han participat un total de 26 treballs que s’han dividit en quatre categories: Xalets i edificis, Apartaments i pisos, Hotels i residències i Comerços. Com en cada edició, s’ha premiat a l’originalitat i la iniciativa pròpia, però per incentivar una mica més les propostes, s’han atorgat premis que han oscil·lat entre els 75 i els 500 euros.
 
Els guanyadors han estat Mª Auxiliadora Armengol en la categoria Xalets i edificis, Sergio Guillen en la categoria Apartaments i pisos, Hotel Guillem en la categoria Hotels i residències i el restaurant La Cirera en la categoria Comerços.
Pel que fa al Pas de la Casa, la categoria Xalets i edificis s’ha declarat deserta, i en la categoria Apartaments i pisos el primer i el segon premi també han resultat deserts, enduent-se el tercer premi Teresa Ramos. I en la categoria Hotels i residències, el primer premi ha estat per a l’Hotel Les Neus. 
 
Finalment, en la categoria Comerços, el guanyador ha estat el restaurant L’Entrecot. D’altra banda, el cònsol menor d’Encamp, Jordi Torres, i la consellera d’Higiene i Medi Ambient, Olga Alves, van ser els encarregats de donar ahir els premis als millors embelliments florals d’Encamp i del Pas de la Casa. 
 
D’aquesta manera, Torres va voler agrair als participants el seu treball i els va animar a continuar embellint la parròquia. Per la seva part, Alves va comentar que després de nous edicions, el Comú seguirà apostant per la continuïtat del concurs, i va convidar als participants a fer arribar els seus suggeriments a l’organització amb la finalitat de millorar el certamen. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT