PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Guille Colom marxa cedit al Peñas Huesca de LEB Or

L’internacional vol guanyar minuts en una categoria de major nivell que l’EBA

Per JOAN JOSEP BLASCO

Colom s’abraça amb Betinho en el segon dia de la pretemporada.
Colom s’abraça amb Betinho en el segon dia de la pretemporada. | Tony Lara
L’EBA se li havia fet petita i busca nous horitzons per seguir amb la seva progressió. El BC MoraBanc Andorra cedeix per una temporada a Guille Colom al Peñas Huesca, conjunt de la LEB Or, on confia fer-se un lloc i tenir minuts en la segona categoria del bàsquet espanyol.
 
El jugador internacional, de 23 anys i amb dos anys encara de contracte, estarà dirigit per Quim Costa. «És l’opció que m’agrada més perquè és un equip molt jove. Entrenant bé penso que puc guanyar minuts i és el lloc perfecte per créixer com a jugador perquè l’entrenador sempre ha portat gent jove i és bastant exigent i dur i va molt bé per la formació de jugadors», exposa Colom, que veu aquesta oportunitat com un pas endavant per no estancar-se i tenir fites elevades: «Podria estar aquí entrenant com l’any passat, però encara no estic preparat per fer aquest salt tant fort de l’EBA fins l’ACB».
 
Des del club també es valora que aquesta cessió és positiva pel jugador en la seva formació, pensant de cara als pròxims anys. «És una etapa més en el seu creixement i el que esperem és que la pugui aprofitar per convertir-se en jugador del primer equip en un futur», assenyala Francesc Solana, director general del MoraBanc.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT