L’Encamp es desfà en un minut i cau, tot i la bona primera meitat

Tres gols seguits en contra acaben amb les esperances dels de Luís Marimón contra el St. Andrews

Per ALBERT CANES

Imatge del duel d’ahir entre l’FC Encamp i el St Andrews.
Imatge del duel d’ahir entre l’FC Encamp i el St Andrews. | TONY LARA
Igual que en el partit de dimecres, l’Encamp va començar el partit a remolc encaixant un gol matiner després que al primer minut de joc, Glenn Bonello avancés el St. Andrews.

Malgrat la inferioritat en el marcador, l’Encamp va prendre el control de la pilota durant els instants següents i al minut set va rebre la seva recompensa en un xut de Moi llunyà que el porter no va poder aturar. L’Encamp va passar a una actitud més dominant i el St Andrews patia més en defensa, però buscava el contracop. A falta de tres minuts per a la conclusió del primer temps, David Férriz va ser expulsat en una jugada polèmica i va deixar dos minuts en inferioritat als encampadans. Però els de Luís Marimón van saber aguantar la desavantatge númerica davant uns maltesos que van arribar a jugar amb porter-jugador. Un parell d’intervencions de Dani Bazan van permetre mantenir el marcador intacte en aquests dos minuts. Fins i tot, Omar Ávila i Moi van propiciar ocasions clares en els últims segons de la part, però no van poder canviar el resultat en el marcador abans d’arribar a la mitja part.

Al segon temps van canviar els papers i va ser l’equip de Malta qui  va prendre el control de la pilota. La fatiga dels encampadans va ajudar al canvi de dinàmica del joc i, a més, el duel es va començar a complicar amb tensions i petites picabaralles entre els jugadors dels dos conjunts, cosa que no va afavorir l’Encamp. El mateix Bonello va avançar de nou al St Andrews en un xut que Bazan va errar en aturar, tot i haver estat fent un bon partit fins el moment. Les forces es van anar debilitant més per als de Marimón i això els va acabar condemnant en els últims minuts, en els quals van rebre tres gols en qüestió d’un minut, en una jugada de paret, en un penal clar a causa de la frustració i un xut llunyà aprofitant el porter-jugador. Àlex Férriz va realitzar dos gols per a l’Encamp en els darrers instants en jugades de superioritat numèrica de jugadors, però les dianes no van poder fer res més per evitar encaixar la derrota per 3-5 en el duel que a priori es presentava més igualat. El Pescara, equip amb més nivell del grup, serà demà l’últim rival de l’Encamp a la UEFA Futsal Cup.