PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La forta ventada afecta a Alàs, La Seu i Montferrer

Els cops d’aire van arribar als 90 quilòmetres per hora a l’Alt Urgell

Per EL PERIÒDIC

Arbres caiguts per la forta ventada al camí d’Alàs.
Arbres caiguts per la forta ventada al camí d’Alàs. | JOSEP RODRÍGUEZ
La intensa ventada de dilluns que va afectar a diverses zones del Pririneu, va deixar la seva empremta als arbres del camí d’Alàs i va provocar alguns desperfectes en el mobiliari urbà de la Seu d’Urgell. Doncs les fortes ràfegues van desmuntar algunes de les parades de la Festa Major de la ciutat que estaven ubicades vora la rotonda de la Plaça dels Monges, on va caure també la piragua que hi ha instal.lada. El trencament de les parades va fer que molts comerciants haguessin de recollir-les en plena nit i marxar abans del previst. 
 
Els cops de vent van arribar als 90 quilòmetres per hora a l’Alt Urgell, segons va registrar l’estació meteorològica de Benavarre, del Servei de Meteorologia de Catalunya. També a Montferrer se’n van notar les conseqüències.
Al Pirineu, les ràfegues van arribar als 122 quilòmetres per hora a l’estació de Talarn, de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). A Tremp, el temporal va arrencar arbres de la zona del Pinell i a Vilamitjana va tombar un mur de la zona alta de la població. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT