PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Recollida de fons per als refugiats

La recaptació es destinarà a les delegacions de l’entitat solidària de la zona dels Balcans

Per EL PERIÒDIC

Imatge de refugiats que Càritas d’Urgell utilitza per il·lustrar els cartells de la recollida de fons.
Imatge de refugiats que Càritas d’Urgell utilitza per il·lustrar els cartells de la recollida de fons. | RÀDIOSEU
Càritas d’Urgell ha engegat una campanya d’emergència de recollida de fons per a les delegacions que estan acollint persones refugiades a la zona dels Balcans, segons ha informat RàdioSeu. I és que en un comunicat, Càritas d’Urgell constata que el Mediterrani està vivint «la pitjor crisi de refugiats després de la segona Guerra mundial», i que és «constant i creixent» la seva arribada a Grècia, Macedònia i Sèrbia. 
 
La xarxa de Càritas està treballant des de fa temps als països afectats per aquest èxode migratori amb un enfocament «integral i geogràfic», mitjançant una actuació que combina l’acció humanitària i la promoció de processos d’acollida i integració, «en la mesura de les possibilitats i segons la realitat de les persones». 
 
Per la seva part, l’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, indicava dimarts en l’Homilia de la Diada de Meritxell que «cal estar al costat d’aquestes persones i del seu patiment». És per això que ha començat la campanya de recollida de fons. La recaptació es destinarà en una primera fase a cobrir les necessitats de la crida que ha fet Càritas Europa. Les donacions a Càritas Urgell es poden fer per telèfon al 973 35 12 66 o a través d’un compte corrent a qualsevol banc: ES64 2100-0018-19-0200471180. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT