PUBLICITAT

Seu d'Urgell

440.259€ invertits en les obres de millora per a la zona Mallol

El canvi es fa per renovar, modernitzar i millorar l'aspecte de la via

Per EL PERIÒDIC

Obres de renovació, modernització i millora a la zona Mallol.
Obres de renovació, modernització i millora a la zona Mallol. | RÀDIOSEU
Amb una inversió total de 440.259 euros, aquesta setmana s’han iniciat les obres de reurbanització dels carrers de la zona de la Urbanització Mallol, amb l’objectiu de renovar-hi els serveis municipals i, alhora, modernitzar i millorar l’aspecte general de la zona.
L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, i el tinent d’alcalde d’urbanisme, Jesús Fierro, van realitzar dilluns una visita d’obres al carrer Ponent per comprovar que s’havien iniciat tal i com s’havia programat prèviament.  Segons ha informat RàdioSeu, Fierro va explicar que es pretén donar un caire «més adequat per als vianants mitjançant la creació d’una plataforma única, on es diferenciarà la zona de la calçada pel trànsit rodat de vehicles i la zona de vianants a través de paviments diferents». Alhora, es portarà a terme una renovació de la xarxa d’aigua potable, de clavegueram i enllumenat públic.
 
Els treballs d’obra es faran al carrer de Ponent, el Passatge de Prats de Cadí, el Passatge Romaní i el Passatge de la Segla Boixadera. Aquest projecte també inclou el paviment del carrer de Circumval·lació, ja que es modifica algun servei. Per accedir a aquests vials es remuntarà la vorera dels carrers adjacents, és a dir, el Passeig del Parc i el carrer de Circumval·lació. La superfície total de l’actuació és de prop de 2.000 m2. I aquests carrers tindran una composició de plataforma única que inclourà una part central de tres metres pel pas de vehicles i dues voreres asimètriques d’un i dos metres. També es preveu la plantació d’arbres i la instal·lació de mobiliari urbà. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT