PUBLICITAT

Andorra La Vella

Conferència de Gilbert per acostar-se als joves en dificultats

El mossèn i educador serà a les 20.30h al Centre de Congressos

Per EL PERIÒDIC

El pare Guy Gilbert, mossèn, educador i autor de diversos llibres sobre els valors de l’evangeli que ell anomena «de carrer» i sobre la situació dels joves amb necessitats però també amb inquietuds oferirà la conferència ‘Educar els joves en dificultats: Història d’una vocació’ en què explicarà les seves vivències per «orientar» i «acompanyar» els joves que es troben en situacions de dificultat.
 
L’acte serà avui a les 20.30 hores al Centre de Congressos però durant la setmana, Gilbert es trobarà amb la gent gran, amb els monitors d’AINA i participarà en diversos esdeveniments. 
 
Des del trasllat del Departament de Joventut al Parc Central, els tècnics d’Andorra la Vella han detectat canvis en el perfil d’usuaris. Mentre que a la Llacuna eren nois i noies amb «una vida més ordenada», activitats extraescolars i més estables, a la Central hi segueixen acudint els mateixos però també hi arriben «perfils més diferents», per exemple, amb famílies desestructurades, alguns dels quals no estudien ni treballen, segons va explicar la consellera de Social d’Andorra la Vella, Neus Farré. Per «donar eines» i «orientar» aquests joves, des del Comú s’han volgut sumar a la iniciativa d’AINA i aprofitar l’estada de Guy Gilbert. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT