PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra busca el primer triomf de la temporada al camp de l’Horta

Els tricolors afronten diumenge a Barcelona el tercer partit en només una setmana

Per JOAN JOSEP BLASCO

Sebas Gómez s’escapa d’un jugador del Girona B en el primer partit de la temporada.
Sebas Gómez s’escapa d’un jugador del Girona B en el primer partit de la temporada. | J.J.B.
Tercer partit en només una setmana. L’inici de temporada de l’FC Andorra està sent complicat, no només per trobar-se amb partits cada tres dies, sinó també per la qualitat dels rivals. Diumenge torna a Barcelona per trobar-se amb l’Horta, en un nou desplaçament on tractarà de sumar la primera victòria de la temporada. De moment l’equip només suma un punt.
 
En els dos enfrontaments que porten disputats, l’equip encara no ha estat capaç de dominar-los de forma sencera. «En el primer partit vam treure conclusions positives de la primera part i menys de la segona. Contra el Martinenc va ser al revés», exposa l’entrenador tricolor, Justo Ruiz. Dimecres, davant el conjunt del Guinardó, l’equip va merèixer més, però finalment va tornar de buit. «La primera part ens van tenir una mica posats al darrera però teníem el partit controlat», i en la segona el rival «no va tocar la pilota. Vam jugar amb molt criteri». Però la derrota es va produir per «una errada clamorosa» d’Oriol, en zona defensiva, que va significar l’únic gol del partit, obra d’Arranz.
 
Perdre d’aquesta manera és per prendre nota. «Una derrota com aquesta serveix per extreure moltes conclusions i també se n’ha d’aprendre», apunta. No ha de significar cap pas enrera i ha de permetre seguir «treballant amb les coses que s’estan fent bé». Davant tindran un Horta dirigit per Xavi Molist, que compta amb una plantilla renovada respecte el curs passat, que «fan un futbol alegre i tenen bons jugadors en les bandes, que són ràpids i juguen bé en l’1x1». Aquest serà un matx «complicat com tots» perquè «cadascun amb les seves característiques es fa difícil». I per no repetir el que va succeir al Guinardó, «hem de minimitzar al màxim les errades en la sortida de pilota».
 
Per tal de vèncer a l’Horta «intentarem ser molt seriosos en defensa, no donar facilitats al contrari, tenir la pilota i manar en el partit. Necessitem ser més verticals i arribar més a la porteria contrària». El desgast de disputar tres partits en només uma setmana no veu que sigui determinant: «L’equip per diumenge estarà recuperat i tornarà a donar el nivell». Contra el Martinenc ja van demostrar que «a la segona part vam ser superiors físicament».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT