PUBLICITAT

L'Hospitalet de l'Infant

Tretzena posició al Trial de les Nacions

Andorra, que només tenia tres pilots, va quedar molt lluny dels primers llocs

Per #GASS

Els pilots espanyols mostren el títol que els acredita com a campions.
Els pilots espanyols mostren el títol que els acredita com a campions. | TDN
El bo i millor dels pilots va reunir-se al Trail de les Nacions, que es va disputar a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Andorra va concloure en la tretzena plaça de la categoria International Trophy.
 
L’equip del Principat es va trobar amb el handicap important de ser només tres pilots, ja que finalment Pere Torres va ser baixa. Això vol dir que els resultats de Marcel Albós, Quim Arimany i Albert Palau comptaven tots, sense la possibilitat d’eliminar el pitjor d’un dels components de l’equip, com la resta de conjunts sí que podien fer. A més es van trobar amb un terreny de secà al que no estan acostumats ni a entrenar ni competir. Van concloure amb amb una targeta de 243 punts. «No tenir quatre pilots ens ha condicionat molt, però topt i així estem satisfets de com ho fem fet», indicava Albós, subratllant que van realitzar «una segona volta millor que la primera tot i que estàvem més cansats». El campió de la categoria va ser la República Txeca, amb només tres punts. La segona plaça va ser Alemanya amb 10 i la tercera per a Austràlia amb 17. Per darrera d’Andorra van concloure Luxemburg (289) i Eslovènia (409).
 
En la categoria Mundial, Espanya va tornar a no tenir rival i segueix ampliant el seu palmarès. Va sumar la seva 22a victòria al Trial de les Nacions. És la dotzena consecutiva i l’onzena que la guanyen el quartet format per Toni Bou, Adam Raga, Jeroni Fajardo i Albert Cabestany. Van sumar 20 punts. Van ser molt superiors a la resta. El podi el van completar França (109) i el Japó (128).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT