FC Andorra: Reacció i punt

L’FC Andorra iguala en l’inici de la segona part un partit que se li havia complicat molt al descans quan perdia de dos gols

Per JOAN JOSEP BLASCO

Riera supera dos jugadors del Girona B en el primer partit que van disputar els tricolors aquesta temporada. | J.J.B.
Bona resposta a un partit que se li havia complicat de valent. L’FC Andorra va ser capaç d’aixecar dos gols en contra per endur-se un punt del Feliu i Codina. La U.At. Horta s’havia avançat amb dues dianes en la primera part, però en la segona en només dos minuts a l’inici de la represa els tricolors van empatar (2-2) i fins i tot es podrien haver fet amb la victòria.

Només començar una arribada per banda de Victor Hugo va estar a prop de significar el primer gol, però ni Juli ni Arturo van poder arribar a la pilota. Els barcelonins van prendre el control a partir del minut 10. Al 19 obrien el marcador en una jugada on els andorrans no van estar encertats a l’hora de rebutjar la pilota dins l’àrea. La passada la feia Canelada al segon pal. Genís, tot sol, rematava en primera instància i Pol era capaç de rebutjar la pilota, però aquesta li tornava al davanter local que aquest cop sí amb el cap era capaç de superar al porter. Va faltar contundència. Pol era capaç d’evitar el segon, de Cañadilla, però no va poder fer-ho a la mitja hora. El mateix Cañadilla realitzava la centrada i Genís a la frontal de l’àrea petita era capaç de saltar més que Victor Hugo i superava de cap Pol agafant-lo a contrapeu.

A la segona part van canviar les coses. I en només dos minuts el marcador tornava a trobar-se igualat. Al 56 Riera realitzava un eslàlom per superar un parell de rivals i també la sortida del porter per retallar distàncies. Al 58 Sebas feia la passada de la mort a Arturo, que només havia d’empènyer la pilota per marcar. Els tricolors van poder fins i tot completar la remuntada amb el tercer. Riera i Ludo van tenir les millors ocasions, però el resultat no es va tornar a moure.

«Ens haguéssim pogut emportar els tres punts» afirmava després del partit l’entrenador de l’FC Andorra, Justo Ruiz, que es va quedar amb «unes sensacions molt bones». En las segona part «hem estat capaços de dominar i triangular, realitzant una molt bona imatge». Fins i tot «hem estat superiors». A pesar de trobar-se amb dos gols en contra, van creure en si mateixos per no marxar de buit de Barcelona. «El nivell de l’equip en aquest inici de temporada és molt bo. Continuem en una línia molt positiva. Tenim només dos punts, però en podríem sumar algun més». Encaraven el tercer matx en només 7 dies, però físicament no van pagar-ho: «La setmana era dura pel nombre de partits que afrontaven, ens posava a prova, i crec que ho hem fet bé». L’únic punt negre és la feblesa que s’està mostrant al darrera: «Defensivament estem badant una mica. Portem tres partits i hem estat incapaços d’acabar a zero».