Andorra s’enfrontarà a Sud-Àfrica en el primer duel de la lluita pel novè lloc

Per EL PERIÒDIC

Adrià Antequera, en el partit contra Itàlia de diumenge.
Adrià Antequera, en el partit contra Itàlia de diumenge. | FIRS
la selecció sub-20 va finalitzar la fase de grups en la tercera posició del Grup D, per la qual cosa a partir de demà lluitarà per la novena plaça del Mundial amb unes altres set seleccions que han quedat en les dues places més baixes dels seus respectius grups.

El conjunt dirigit per Roger Corral va superar amb claredat a la selecció d’Índia, la Ventafocs del grup de la tricolor. El partit va finalitzar amb el resultat de 10-1 en el marcador i els golejadors andorrans van ser Adrià Antequera, que va fer tres dianes, Marc Rodríguez i Arnau Solé, que van marcar dos gols cadascun, i Gerard Miquel, Marc Pallarés i Arnau Dilmé.

El punt menys positiu del duel de la sub-20 va ser que va rebre un gol davant una selecció que encara no n’havia transformat cap en els altres dos duels, els quals havia caigut per 37-0 davant Itàlia i França. Malgrat tot, els andorrans van tenir moltes més ocasions per haver acabat amb un resultat més voluminós, i a més a més Corral va preferir donar minuts als no habituals per no castigar més a Índia, que va plantar una defensa molt tancada i van evitar que tricolors poguessin sumar més gols.

La sub-20 es centrarà ara en seguir endavant en la lluita per la novena posició del campionat. Demà, començarà el repte enfrontant-se al combinat de Sud-Àfrica, una selecció que, a priori, és inferior a l’andorrana i que no ha pogut guanyar cap dels seus partits en la fase del grup C, contra seleccions com Xile, Argentina i Egipte.