PUBLICITAT

La Massana

Commemoració del parc natural del Comapedrosa

El tret de sortida serà una visita al Centre d'Interpretació

Per EL PERIÒDIC

Sortidaal pic de Comapedrosa de la Massana.
Sortidaal pic de Comapedrosa de la Massana. | COMÚ DE LA MASSANA
El comú de la Massana va fixar el 22 de setembre com a Dia del parc natural del Comapedrosa, per commemorar la primera ascensió documentada al Comapedrosa, el 22 de setembre del 1858.
L’any passat es va fer una ascensió popular al pic del Comapedrosa per inaugurar l’escultura i la taula panoràmica. Enguany, també es trasllada la celebració a aquest cap de setmana, amb una excursió amb acampada al Pla de l’Estany, per explorar i descobrir la flora, la fauna i les curiositats de l’espai protegit. La jornada donarà el tret de sortida amb una visita al Centre d’Interpretació del Comapedrosa i tot seguit començarà l’excursió guiada, amb el biòleg i tècnic del parc natural, Jordi Nicolau, que farà descobrir la muntanya d’una forma molt entretinguda.
 
El preu de la sortida és de 5 euros per persona i inclou el servei de bioguía, les activitats, un quadern educatiu i el trasllat de les motxilles fins al lloc d’acampada. Cada família ha de portar la tenda de campanya i el menjar. L’edat recomanada és a partir dels 6 anys, tot i que és obert a totes les edats. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT