PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Una resident espanyola, ferida en bolcar a Erts

La noia del succés de Canillo va mostrar una taxa d’alcohol de 3,08

Per EL PERIÒDIC

Façana de l'edifici de la Policia a Escaldes-Engordany
Façana de l'edifici de la Policia a Escaldes-Engordany | Tony Lara
Passades les quatre de la tarda, a la Carretera general d’Erts, a la Massana, una resident espanyola de 37 anys va resultar ferida producte d’una accident on es va veure implicat un únic vehicle, un tot terreny que conduïa la dona espanyola i que va quedar bolcat. Segons es desprèn de les fonts hospitalàries consultades, la resident no va precisar d’atenció mèdica, ja que no es va registrar cap entrada al centre hospitalari amb aquestes característiques. 
Pel que fa al balanç de detencions efectuades durant la setmana passada, la Policia va informar que es va procedir a la detenció de sis persones, cinc d’elles per presumptes delictes contra la seguretat col·lectiva. Un andorrà de 25 anys va ser detingut per conduir amb una taxa d’alcohol de 1,13 g/l i crebantament d’una privació judicial del seu permís de conducció. Una espanyola no resident de 20 anys va ser detinguda per conducció amb una taxa d’alcohol de 3,08g/l i sota l’efecte de cànnabis. En aquest accident, ocorregut  a Canillo el dia 25, va resultar ferit molt greu el seu acompanyat, un resident espanyol de 60 anys.
La matinada de diumenge a dilluns, a la 1:40 hores, un resident colombià de 26 anys i un resident espanyol de 47 anys van ser detinguts per conducció amb unes taxes d’alcohol de 1,89 g/l i 0,88 g/l, respectivament. Els dos residents van resultar implicats en un accident de circulació de danys materials a Andorra la Vella. 
També es va procedir a la detenció d’un andorrà de 29 anys per conduir amb una taxa d’alcohol de 1,70 g/l i, el passat dissabte, a les 14:20, un resident portugués de 25 anys va ser detingut a Escaldes-Engordany com a presumpte autor d’una agressió física en l’àmbit domèstic, comesa vers la seva parella prop del seu domicili, segons van apuntar fonts policials.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT