PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Núria Tarré cessa com a directora a Grandvalira per marxar a Londres

La companyia no preveu per ara una nova figura per a la gerència de les tres societats que la formen

Per M.C.

La per ara directora de Grandvalira Nevasa, Núria Tarré, qui en les properes setmanes es traslladarà a Londres per incorporar-se al Manchester City.
La per ara directora de Grandvalira Nevasa, Núria Tarré, qui en les properes setmanes es traslladarà a Londres per incorporar-se al Manchester City. | Tony Lara
La direcció de Grandvalira torna a partir un gir des que el passat 2012 Núria Tarré prenia les regnes de la companyia per a substituir la figura de José Blanco. La directora de la companyia deixa el lideratge de l’empresa per ocupar un nou lloc al departament de màrqueting del club de futbol britànic Manchester City. La data de partida encara no ha estat concretada, però des de la companyia es preveu que es faci efectiva durant les properes setmanes, per instal·lar-se a Londres abans no finalitzi el mes.
 
L’estació comunicava ahir el cessament de Tarré com a dirigent de Grandvalira Nevasa a través d’un comunicat de premsa, tot informant de la immersió de l’empresària en el nou projecte professional a Anglaterra. En el contingut de la mateixa nota la companyia assegurava que, amb l’objectiu d’afrontar amb èxit la temporada que s’encetarà en dos mesos i escaig, les tres companyies que configuren la conducció del domini donaran continuïtat a l’estratègia seguida fins l’actualitat. Pel que fa a les decisions operatives del dia a dia, no es modificarà, per ara, l’estratègia. Sengles executius d’Encisa, Saetde i Nevasa seguiran constituint el Comitè Executiu de Nevasa, el qual continuarà centralitzant les ordres a Grandvalira per traslladar-les, a la seva vegada, als departaments pertinents. 
 
No es preveu cap nomenament/ Consultada pel rotatiu, la companyia va  assegurar que en l’actualitat no hi ha previsió de situar una nova persona en el càrrec directiu. Grandvalira Nevasa va afirmar en aquest sentit que no s’ha discutit «cap nom conegut» per substituir les tasques que des de la temporada d’hivern 2012-2013 desenvolupava Tarré, provinent del departament de direcció comercial de la desapareguda Spanair per substituir una posició que José Blanco abandonava el juny del 2011.
 
Des de l’agrupació gestora de les pistes d’esquí d’Encamp i Canillo es va descartar nomenar, a curt termini, un substitut: «l’estratègia a seguir aquest any ja va ser dissenyada», amb la pròpia Núria Tarré al càrrec, pel que per ara no corre pressa trobar un nou directiu. El fet que ja es tinguin definides les línies directives per enguany treuen ferro al cessament inesperat.
 
La nota comunicativa de Grandvalira per fer pública la decisió de Núria Tarré reservava les darreres línies per traslladar-li els seus agraïments pels més de tres anys d’acompanyament, al capdavant de la companyia.
 
En incorporar-se a la direcció de Grandvalira Nevasa al juny del 2012,  dues de les societats que composen el Comitè executiu es trobaven immerses en certes tensions, amb què Tarré va saber lidiar. Les diferències entre Encisa i Saetde, societats gestores dels camps de neu de Soldeu-el Tarter, d’una banda, i del Pas de la Casa-Grau Roig de l’altra i respectivament, no van suposar una trava perquè els resultats anessin en positiu. 
 
La mateixa Tarré ressaltava durant la roda de premsa realitzada amb motiu de la presentació dels resultats de la darrera temporada d’hivern, que ambdues parts li havien aplanat el camí de la direcció. Preguntada pels mitjans de comunicació, la directiva assegurava no haver estat testimoni de les discrepàncies que hi poguessin haver entre les societats, en cas d’existir.
 
Facilitar la convivència entre les tres empreses que en l’actualitat fan funcionar un dels dominis esquiables més importants del continent però que, a més, és un dels components imprescindibles per a la correcta proliferació de l’activitat econòmica del país –tot tenint un molt remarcat paper en el sector turístic–, era un dels reptes amb què corria Tarré en endinsar-se en la seva gestió. Un desafiament que les darreres temporades hivernals va saber superar amb escreix, tot aconseguint la conformitat entre els departaments executius coordinats per Grandvalira Nevasa, que ha registrat consecutivament resultats positius des del transcurs del període 2012-2013.
 
L’encara directora de Grandvalira, qui abans de formar-hi part ja havia desenvolupat tasques com a responsable comercial de diverses empreses, deixa la neu, per passar a formar part del grup de màrqueting d’un dels principals equips de futbol de la Premier League. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT