PUBLICITAT

CANILLO

Joan Martínez jura el càrrec de nou conseller

El substitut de Ricard Riba assumirà les mateixes comissions

Per EL PERIÒDIC

Nomenament del nou conseller del Comú de Canillo, Joan Martínez
Nomenament del nou conseller del Comú de Canillo, Joan Martínez | ANA
Joan Martínez va jurar el càrrec de nou conseller de Canillo en el marc de la sessió extraordinària de comú que va tenir lloc ahir a la tarda. Martínez assumirà les mateixes comissions que el seu antecessor i, per tant, s’encarregarà, durant els tres mesos que resten fins a les pròximes eleccions comunals, de les àrees de Social i Joventut, Cultura i Esports i Agricultura i Paisatges. 
Tal i com recull l’Agència ANA, el cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, va aprofitar l’acte de nomenament per donar l’enhorabona al nou conseller i per agrair «la implicació que ha mostrat amb el Comú tot i restar molt poques setmanes per a les pròximes eleccions comunals».
Durant la presa de jurament, Mandicó va assegurat que «tota la seva experiència ens resultarà d’allò més útil». Per la seva banda, el nou conseller comunal, Joan Martínez, va comentar que «el meu objectiu és col·laborar i treballar al màxim independentment del temps que resti per a les pròximes eleccions comunals». Finalment, Martínez va admetre, també en clau electoral, que la seva pretensió ara és «integrar-me i col·laborar amb els meus companys i després, ja es veurà».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT