PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ruiz recupera Rebés per a la sub-21

La sanció amb l’absoluta fa que el central pugui estar disponible per al partit d’avui davant la potent Eslovènia

Per ALBERT CANES

Rebés, a l'esquerra de la imatge, en un partit amb la selecció.
Rebés, a l'esquerra de la imatge, en un partit amb la selecció. | TONY LARA
Mentre l’absoluta viatjava a Gal·les per al seu darrer enfrontament, Marc Rebés va ser recuperat pel seleccionador sub-21, Justo Ruiz, per al duel que disputa avui a les 18:30h a l’Estadi Comunal davant la potent Eslovènia, en la sisena jornada per als tricolors del Preeuropeu sub-21 de Polònia 2017. 
 
Per contra, Aaron Sànchez i Max Llovera han viatjat amb l’absoluta, per la qual cosa Ruiz no podrà comptar novament amb ells. En aquest sentit, el seleccionador sub-21 es va mostrar satisfet pel fet que hi hagi futbolistes joves que es vagin formant i comptin per a Koldo Álvarez. «Són jugadors importants, no hi ha dubte.
Poder comptar amb ells està bé, però Rebés ja està consolidat amb l’absoluta, Aaron pràcticament també i Llovera va en el mateix camí. Com més jugadors de la sub-21 siguin amb els grans més contents estem», va explicar el seleccionador sub-21, que avui té per davant un nou repte en el duel contra Eslovènia amb la generació de futbolistes que entrena, de la qual està satisfet. «Tocarà patir, espero que no tant com allà, en un camp que era molt gran i en un partit que es va fer a 40 graus de temperatura», comenta Ruiz, recordant la desfeta per 4-0 en l’enfrontament disputat en terres eslovenes. 
 
«És un equip amb un físic molt fort i tècnicament té jugadors de primer nivell», va indicar el tècnic en referència al talent de la selecció d’Eslovènia. Tot i això, Ruiz va expressar que la voluntat és «continuar en la mateixa línia i amb el mateix compromís que estan mostrant els jugadors» en la fase de classificació de cara al partit d’avui. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT