PUBLICITAT

sant julia de lòria

DJ Andy Hunter i Teràpia de Shock, al 3r Canòlich Music

L’esdeveniment de música cristiana estrena activitats com el ‘Crist Xperience’

Per El Periòdic

Presentació del 3r Canòlich Music, ahir.
Presentació del 3r Canòlich Music, ahir. | ana /g. ll. t.
El Canòlich Music, el festival de música cristiana d’Andorra, programa les actuacions del DJ Andy Hunter i del grup Teràpia de Shock, que tindran lloc els dies 20 i 21 de novembre. El festival, organitzat per la rectoria de Sant Julià, el Bisbat d’Urgell i la col·laboració del Comú de Sant Julià de Lòria, compleix tres edicions: «Aquest és l’any de la consolidació», va declarar ahir mossèn Pepe Chisvert, segons informa l’ANA.
 
El DJ Andy Hunter és molt conegut en l’àmbit anglosaxó i llatinoamericà i utilitza la música electrònica per fer arribar missatges i valors cristians. El compositor és l’autor de la música de pel·lícules com The Matrix Reloaded i Tomb Raider 2. Quant a Teràpia de Shock, el delegat de Joventut del Bisbat d’Urgell, Lluís Planas, va aclarir que «tot i que no és un grup de música cristiana, les seves cançons tenen uns missatges que compartim des del festival».
 
Al llarg del dissabte també s’organitzaran activitats de caire religiós i festiu, com una pregària amb el grup Kairoi o el concurs musical Dóna’t a conèixer que, com a novetat, comptarà amb l’actuació del grup Sal 150. Una altra de les novetats serà el xTU, un espai on tothom podrà explicar experiències, idees o propostes. També  s’organitzarà el Crist Xperience, en què a través del gospel i la música electrònica es reviuran algunes de les experiències de Jesucrist. 
 
Planas va aclarir que moltes de les activitats de l’any passat s’han canviat ja que, «tot i que funcionaven bé, hem volgut ser dinàmics, com la joventut, i pensar coses noves». L’objectiu del festival és, segons Chisvert, «sembrar» un seguit de valors cristians entre la joventut fent servir un format festiu que utilitzi el seu llenguatge i que permeti apropar-s’hi. «Que sigui un festival de música cristiana no vol dir que hi fem cant gregorià, sinó que és música jove perquè la gent vibri i cridi però també perquè pregui i reflexioni», va afegir Planas.
 
MORIR D’ÈXIT / L’any passat el festival va atreure joves de Catalunya i, fins i tot, de València. Aquest any s’hi afegiran joves de l’Arièja.L’organització calcula que l’afluència serà major i, de fet, un dels seus temors és «morir d’èxit». El Comú de Sant Julià de Lòria oferirà facilitats perquè els joves que vinguin de fora puguin passar la nit a la parròquia. El conseller major lauredià, Carles Àlvarez, va dir que «donarem tot el nostre suport al festival habilitant el centre esportiu perquè els joves hi puguin anar d’acampada».
 
El Comú de Sant Julià de Lòria muntarà l’envelat a la plaça de la Germandat on es desenvoluparan la majoria d’actes i oferirà descomptes als participants perquè puguin accedir al parc de Naturlàndia. Tots els assistents al Canòlich Music, de fet, disposaran de tot el diumenge per realitzar activitats que els permetin conèixer el país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT