PUBLICITAT

Andorra La Vella

L’EFA creu que la sostenibilitat serà bàsica per l’acord d’associació

l’Empresa Familiar Andorrana celebrà el 14è Fòrum de l’entitat

Per ESTEFANIA GRACIA

El president de l’Empresa Familiar Andorrana, Josep Maria Cases, ahir.
El president de l’Empresa Familiar Andorrana, Josep Maria Cases, ahir. | ANA / B. N.
L’Empresa Familiar Andorrana (EFA) va presentar ahir el 14è Fòrum de l’entitat, unes jornades que enguany se celebraran el 9 de novembre a l’Hotel Village de Soldeu i s’emmarcaran sota el títol ‘Experiències familiars i Sostenibilitat’. 
Sota aquest marc, el president de l’EFA, Josep Maria Cases, va esmentar durant la presentació que s’ha mantingut una reunió amb el Govern sobre els temes i aspectes que tracta el Fòrum i sobre la seva projecció al país. 
 
D’aquesta manera, Cases va remarcar que la sostenibilitat empresarial «serà un element que caldrà tenir molt en compte durant tot el procés de negociació amb l’acord d’associació», «ja que les empreses andorranes s’hi hauran d’adequar». A més, Cases va afegir que amb la reunió «hem vist que el Govern treballa amb els cinc sentits per mantenir una estructura viable que garanteixi un futur prometedor». 
 
L’edició d’aquest any girarà entorn a les polítiques que s’estan implantant en diferents països en l’àmbit de la sostenibilitat empresarial. I en aquest sentit, Cases va comentar que «Andorra ja ha fet feina», tot i que encara «no hi ha acords definitius entre els països que estan al capdavant de la matèria, i, per tant, avui dia no podem definir quins són els passos que s’haurien de donar». 
 
L’esdeveniment està copatrocinat per Crèdit Andorrà, Andbank i MoraBanc. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT