PUBLICITAT

Dues antenes milloren la cobertura a l'estació d'esquí de la Molina

  • El mundial de snowboard que se celebra al gener serà un dels grans beneficiats
EL PERIÒDIC
ALP

Periodic
Ausàs observa una de les antenes a l'estació de la Molina. Foto: ACN / FERRAN GARCIA

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha invertit més de 900.000 euros en la instal·lació de dues noves antenes de telecomunicacions a les pistes d’esquí de la Molina. La posada en funcionament d’aquestes torres i la instal·lació de quatre nous equips de telefonia mòbil i banda ampla són per garantir un millor servei de cara als campionats del món de snowboard que se celebraran a la Molina al gener. El conseller de Governació, Jordi Ausàs, ha destacat la importància de l’actuació tant «per la millora de servei» per a la població com per la celebració de la competició d’esquí.

La construcció d’aquestes dues torres de telecomunicacions s’emmarquen en el desplegament del Pla Catalunya Connecta que impulsa el Departament a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Aquest pla preveu el desplegament de la banda ampla, la telefonia mòbil i la TDT a tot el territori català.

La instal·lació d’una d’aquestes torres millorarà el servei tant de telefonia mòbil com de banda ampla a la zona dels Alabaus, on es concentraran la majoria de proves del campionat del món de surf de neu. A més permetran la creació d’espais de connexió a Internet a través de Wi-Fi, la dotació de línies de veu i de dades als hotels, a les sales de premsa i a les zones habilitades a l’estació pels mitjans de comunicació.

OMBRES / L’altra antena instal·lada millorarà la comunicació de nous equipaments i pistes d’esquí que la Molina construirà en un futur i donarà cobertura a tota la part que quedava en ombra al municipi d’Alp. Governació ha invertit més de 23 milions d’euros a l’Alt Pirineu i Aran en el marc del Pla Catalunya Connecta amb els que ha fet un total de 336 actuacions. Ausàs ha destacat la importància de la Molina com a motor econòmic de la zona i la millora que suposa per a les instal·lacions la posta en marxa de les dues antenes. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT