PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Reunió amb la prefectura de la regió Midi-Pyrénées

A la trobada es van exposar temes d’Ensenyament i Salut

Per EL PERIÒDIC

Gilbert Saboya, abans d’una aparició pública, el passat mes de juliol
Gilbert Saboya, abans d’una aparició pública, el passat mes de juliol | TONY LARA
Una delegació del Govern d’Andorra encapçalada pel ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, la ministra de Salut, Afers Socials i Ocupació, Rosa Ferrer i l’ambaixadora d’Andorra a França, Cristina Rodriguez es van traslladar a Toulouse per mantenir una jornada de treball amb membres de la prefectura de la regió de Midi-Pyrénées, amb l’objectiu de reforçar els lligams ja existents entre ambdós territoris i reforçar el marc de cooperació institucional. 
Primerament es va dur a terme la reunió tècnica encapçalada pel sots prefecte i secretari general pels Afers Regionals, Marc Chappuis. El dinar de treball el va presidir el prefecte de la Regió de MidiPyrénées, Pascal Mailhos i durant la jornada de treball es van abordar diversos temes en l’àmbit de l’Educació i l’Ensenyament Superior, aspectes de cooperació per als estudiants andorrans que opten a Universitats franceses o a centres de Formació Professional i Instituts de la Regió. 
En l’àrea de la Salut es van tractar diversos punts sobre els convenis en marc de la sanitat i de cooperació amb la seguretat social. Altres aspectes que es van exposar van ser de caràcter mediambiental i, més concretament, al voltant de la gestió dels residus. Des d’Ordenament del Territori, es van tractar els punts referents als accessos entre França i Andorra i el seguiment dels projectes en curs així com altres objectius de cooperació en els quals es treballa des de la Comunitat de Treball dels Pirineus. En la trobada també es va presentar el clúster de Salut de la Iniciativa Actua exposant el potencial de cooperació en aquest àmbit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT