L’FC Andorra pateix una nova derrota i comença a complicar-se el futur

L’última mitja hora juga amb un menys per l’expulsió d’Àlex després de cometre penal

Per JOAN JOSEP BLASCO

Arturo controla la pilot i busca un company
Arturo controla la pilot i busca un company | J.J.B.
Està patint el que és jugar a la Primera Catalana. L’FC Andorra no ho està passant bé en aquest inici de campionat. Ja es troba tercer per la cua. Al camp de la UE Vilassar de Mar va perdre amb dues dianes en la darrera mitja hora (2-0).

Els tricolors es desplaçaven amb baixes significatives, com les de Riera per malaltia, Sebas per lesió i Victor Hugo per precaució. En la primera part van portar la iniciativa, però sense crear perill. Les millors ocasions van ser locals, amb dos xuts de Masip que Pol es va encarregar d’aturar. Per part andorrana Marcus va ser qui més van incidir-hi. En la segona part les coses es van tòrcer del tot quan Àlex cometia penal sobre Soufiane, que a més significava la seva segona targeta groga i era expulsat. Masip s’encarregava de transformar-lo. En el llançament d’un falta Cisteró enviava l’esfèrica al travesser després que el porter la toqués. La sentència arribava al 72 quan una pèrdua de pilota al mig del camp permetia Masip encarar en solitari a Pol i superar-lo.

«Ha estat un partit molt lleig, sense qualitat en el joc», assegurava el tècnic tricolor, Justo Ruiz, admetent que en bona part de l’enfrontament «no hem estat gaire bé», igual que el rival. Això sí, els del Maresme van saber aprofitar «la seva experiència» per adjudicar-se els tres punts. Amb només cinc punts sumats, «cada vegada queda més clar quins són els nostres objectius», ja que l’FC Andorra es troba avantpenúltim. La fita per consolidar-se a la categoria és «assentar-nos d’una vegada a casa, perquè fora ens costarà molt».