PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

80.000 dosis per a la nova campanya de vacunació

Es recomana assistir als majors de 60 anys i adults amb malalties cròniques

Per EL PERIÒDIC

Hospital de la Seu d'Urgell.
Hospital de la Seu d'Urgell. | RÀDIOSEU
La campanya de vacunació de la grip s’ha iniciat aquesta setmana a Catalunya. Així, l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de la Seu d’Urgell realitzarà la campanya durant els mesos d’octubre i novembre. Per formar part de la iniciativa, cal adreçar-se al taulell d’informació del CAP de la Seu per reservar dia i hora per a la vacunació. I si es té algun dubte, cal posar-se en contacte amb el metge de capçalera o infermera, segons ha informat RàdioSeu. D’aquesta manera i seguint la campanya de vacunació, a la demarcació de Lleida la previsió és de repartir unes 80.000 dosis de la vacuna, una quantitat similar a anys anteriors.
 
En aquest marc, els centres hospitalaris recomanen la vacunació especialment a majors de 60 anys, i adults amb malalties cròniques com ara malalties pulmonars, diabetis, diàlisi o bé obesitat mòrbida, entre d’altres. També s’aconsella a dones embarassades, treballadors de serveis públics d’emergències i persones institucionalitzades.
 
A més, tal i com és habitual, l’ABS de la Seu programa un seguit de jornades de vacunació en diverses poblacions de la comarca. D’altra banda, durant l’inici d’aquesta setmana ja s’ha dut a terme als municipis comarcals  d’Alàs, Castellciutat, Bescaran, el Pla de Sant Tirs, Adrall i Montferrer, i des d’avui mateix a les nou del matí es farà a Arfa i Arsèguel. I ja de cara a la setmana vinent, dilluns també se subministrarà la vacuna a Alàs (9.00), Castellciutat (10.00) i Estamariu (15.00), i dijous, a Montant de Tost (9.00) i Noves de Segre (11.00). Finalment, el 2 de novembre els professionals seran a Alàs (9.00); i el 5 de novembre, a la Parròquia d’Hortó (12.00). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT