PUBLICITAT

Andorra la Vella

Altimir, sobre l’heliport: «Algunes oposicions fan vergonya aliena»

El president dels empresaris considera «ridícules» les queixes

Per RAFA MORA

Un helicòpter, prop d'Andorra la Vella.
Un helicòpter, prop d'Andorra la Vella. | TONY LARA
Xavier Altimir, president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), va mostrar ahir el malestar dels empresaris amb les oposicions veïnals que hi ha al voltant de la ubicació del futur heliport nacional. «Algunes oposicions fan vergonya aliena», va afirmar, tot dient també que li semblaven «ridícules».
 
«Quan surt un projecte sempre surt un grup d’oposició que comença a crear uns ‘follons’ i uns merders que de vegades el que fem és el ridícul», va afirmar ahir el president de la CEA. Altimir, que va explicar que l’heliport és «imprescindible» per al desenvolupament econòmic del Principat i pel seu creixement perquè milloraria les connexions amb empresaris estrangers, va considerar que a Andorra «tenim la facilitat que una sola persona surt a protestar amb una pancarta i se’ns bloqueja un projecte».
 
Xinesos que aterren a la Massana / Altimir va voler deixar clara la importància de tenir l’heliport amb un exemple de la setmana passada, que va permetre l’arribada ràpida d’un grup d’empresaris per fer negocis. Van ser uns xinesos que van acudir a diferents reunions a Andorra i no van arribar per la via habitual de carretera, sinó que ho van fer en helicòpter i van aterrar a la Massana. 
 
Igualment, Altimir va voler recordar que també té casa a la zona de la Comella, però que si li ha de passar un helicòpter per sobre per anar a la futura zona d’aterratge ho aguantar. Segons el president de la CEA,  «l’interès general està per sobre de l’interès particular». Altimir, a més, va ser encara més clar: «Em sap molt greu si a un senyor li han tret un tros de terreny per fer una carretera... però si es posa a protestar encara estaríem pujant de la Seu en carro i cavalls». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT