PUBLICITAT

Andorra la Vella

Bogdanovic, Shermadini i Clark estan a punt, però Sada és seriós dubte

El base català no ha entrenat durant tota la setmana i la seva presència demà està gairebé descartada

Per ALBERT CANES

Víctor Sada és defensat per Clevin Hannah, en el duel de la primera jornada al Poliesportiu.
Víctor Sada és defensat per Clevin Hannah, en el duel de la primera jornada al Poliesportiu. | TONY LARA
Les preguntes sobre l’estat dels jugadors de la plantilla del MoraBanc Andorra d’ahir en la roda de premsa prèvia al partit de demà contra l’ICL Manresa es van centrar en els dos que van acabar tocats diumenge contra el Tenerife, Giorgi Shermadini i Daniel Clark, i el que no va ni viatjar, Luka Bogdanovic. Ells estan bé, han entrenat, i estaran a punt per a Joan Peñarroya, segons va explicar el propi entrenador: «A priori jugaran. Han entrenat durant la setmana, no al 100%, però prenent part de les sessions. Si no es produeix una catàstrofe, hi seran per jugar. Veurem a quin nivell». 
 
Però la sorpresa va caure al finalitzar la roda de premsa: Víctor Sada no ha pogut fer cap sessió d’entrenament complerta, no entrenarà avui tampoc i la seva participació en el duel demà esta complicada, tot i que no està al 100% descartada. El motiu de la seva probable baixa és una inflamació a l’esquena arran d’un cop que es va produir en el primer entrenament, el dimecres, en una acció amb Wally Niang. Aquestes molèsties no tenen res a veure amb la lesió que el va deixar tres mesos fora la temporada passada. Demà s’analitzarà la seva situació física i es confirmarà si es vestirà de curt o no. 
 
Respecte al Manresa

El tècnic del MoraBanc va recalcar la dificultat de l’enfrontament davant el conjunt català i va recordar la importància d’un club com el Manresa: «És el quart o cinquè equip amb més partits a l’ACB i nosaltres és el segon any que hi som. Primer de tot, no hi ha partit fàcil, i menys per a nosaltres, i segon, màxim respecte a un rival com Manresa. És un bon equip. És evident que és una planter nou amb molts jugadors nous a la Lliga, però que això té les seves coses bones. Hem de tenir molta cura». 
 
L’equip té ganes de sumar la primera victòria a casa, després de la patacada a la primera jornada davant el Bilbao. «És important començar a guanyar a casa el més aviat possible. Hauria de ser un punt fort del nostre joc, guanyar sempre a casa. Estem en això i esprem que aquest cap de setmana puguem obtenir el primer triomf a casa», va comentar Daniel Clark, a qui se li va sumar Peñarroya: «Juguem per a la nostra afició, que gaudeixin d’un bon espectacle, del nostre equip i de la victòria», que és el que volen principalment. 
 
Per la seva part, el tècnic de l’ICL, Ibón Navarro, va comentar que el MoraBanc «és un equip candidat a ser entre els vuit primers. Està ben construït i ben entrenat». L’entrenador del conjunt català va parlar de les dificultats del seu equip quan juga com a visitant, però tampoc va donar res per fet: «Penso que tenim opcions si fem les coses que hem de fer bé. No crec que moltes, però en tenim i les hem d’explotar».
PUBLICITAT
PUBLICITAT