PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Una delegació andorrana, present a la reunió ‘Meeting of the minds’

L’edició reflexiona sobre la tecnologia aplicada a la sostenibilitat

Per EL PERIÒDIC

Josep Maria Missé
Josep Maria Missé | Tony Lara
El secretari d’Estat per la Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé, el director d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, la Directora de l’ADI Imma Jiménez, i la cònsol honorària d’Andorra per Califòrnia, Magda Marquet van representar a la delegació andorrana convidada a la reunió anual del Meeting of the Minds que, enguany, del 20 al 22 d’octubre, va acollir el Pavelló Craneway a Richmond (Califòrnia). 
Aquesta reunió respon a una plataforma d’intercanvi de coneixement que reuneix a creadors d’opinió, líders tecnològics i estrategues del sector. L’edició d’aquest any ha reflexionat al voltant de la tecnologia aplicada a la sostenibilitat en l’entorn urbà. Els ponents d’aquest congrés provenen d’empreses desenvolupadores de tecnologies que interactuen de manera transversal per solucionar els problemes quotidians de les grans ciutats a través d’eines com el Big Data. En el marc d’aquesta reunió anual, els convidats al Meeting of the Minds tenen l’oportunitat d’organitzar trobades de treball per tal de desenvolupar projectes i crear aliances entre ells. La delegació andorrana va tenir l’ocasió de reunir-se amb empresaris, periodistes i creatius del sector de la Tecnologia de la Informació, als quals han pogut explicar l’experiència de col·laboració amb el Massachussetts Institut of Technology. 
Alguns dels empresaris i inversors assistents s’han mostrat interessats a sumar-se a la iniciativa amb el MIT i els projectes relacionats amb el desenvolupament del Big Data a Andorra.
Des de la seva fundació, ara fa nou anys, Meeting of the Minds s’ha dedicat a reunir un selecció de temes de sostenibilitat i tecnologia. Aquesta plataforma és un ingredient vital per a les estratègies de desenvolupament urbà intel·ligents, sostenibles i equitatives. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT