PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Llista de 25 preseleccionats en l’homenatge a Sonejee de dijous

Després del duel davant Saint Kitts and Nevis, es realitzarà un acte dedicat al jugador

Per A. C.

Els jugadors de l'absoluta, entre ells, Òscar Sonejee, en un entrenament a l'Estadi Comunal.
Els jugadors de l'absoluta, entre ells, Òscar Sonejee, en un entrenament a l'Estadi Comunal. | TONY LARA
El seleccionador nacional, Koldo Álvarez, va donar ahir la llista de preseleccionats per a l’últim partit de l’any de la tricolor. 25 jugadors conformen la primera selecció del tècnic per a l’amistós davant Saint Kitts and Nevis de dijous a les 19h. 
 
Tot i no haver-hi res en joc serà un partit especial per a Andorra per dues raons: la primera és que farà un homenatge al 105 vegades internacional Òscar Sonejee. La Federació Andorrana de Futbol va comunicar ahir que després de l’enfrontament es durà a terme un acte a la sala de premsa en motiu de l’últim partit de l’andorrà amb la samarreta tricolor. Álvarez va explicar que a banda d’això, l’enfrontament davant la desconeguda Saint Kitts en Nevis «no deixa de ser un partit important per acabar l’any amb un bon regust». El seleccionador podrà fer proves en aquest amistós, al qual hi assistiran 18 jugadors convocats. Álvarez comunicarà avui als jugadors quins són els set descartats i demà es farà públic. L’única absència destacable en la preconvocatòria és la de Max Llovera, que marxarà amb la sub-19 al Preeuropeu. 
 
La llista s’aplaça per avui

El seleccionador sub-19, Jesús Julian Lucendo, havia de donar a conèixer ahir els noms dels jugadors que viatjaran a Romania per a la disputa de la fase de classificació de l’Europeu, però dues lesions van provocar canvis d’última hora i la llista definitiva es farà pública avui. Demà mateix, els 18 seleccionats viatgen a Bucarest, i dijous s’estrenen davant Suïssa.
PUBLICITAT
PUBLICITAT