PUBLICITAT

Soldeu

El Govern estudia una tarja única d’accés a tot el transport públic

Millorar els sistemes d’informació és també un objectiu a la vista

Per El Periòdic

La ministra de Sostenibilitat, Sílvia Calvó, durant la seva intervenció d’ahir.
La ministra de Sostenibilitat, Sílvia Calvó, durant la seva intervenció d’ahir. | Tony Lara
Per millorar la xarxa de transport públic d’Andorra i, amb això, afavorir-ne la utilització, el Govern prepara la creació d’una tarja amb què s’unificaria l’accés a tots els transports públics. Amb aquesta targeta de transport unificada l’usuari podrà usar tant l’autobús com les bicicletes elèctriques públiques que es volen implantar en diferents punts del país, segons informa l’ANA. 
 
Al tiquet unificat sumar la millora del sistema d’informació per tal que les persones que volen fer ús del transport públic puguin saber amb exactitud, per exemple, a quina hora passarà el proper autobús. Així ho va anunciar la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, encarregada de donar el tret de sortida al fòrum anual de l’EFA a Soldeu. La titular va assegurar que es treballa en el plec de bases d’aquest projecte de millora dels desplaçaments de caràcter públic. La finalitat és, «de cara a final d’any o principis del que ve», poder obrir el concurs per adjudicar la implementació d’aquesta nova eina «més eficient» per al ciutadà. 
 
La ministra de Medi Ambient aprofitava la trobada empresarial per animar el sector a apostar per l’economia verda i sostenible, posant com exemple el canvi de model energètic que el Govern està impulsant per ser menys dependents però més sostenibles. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT