PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

S’ultimen les obres de millora al camp de futbol de la Seu

Els treballs han incorporat un marcador electrònic i nous seients a les graderies

Per EL PERIÒDIC

Canvi dels seients de la graderia del camp.
Canvi dels seients de la graderia del camp. | AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL
L’Ajuntament de la Seu d’Urgell està ultimant la tercera fase de les actuacions de millora al camp de futbol municipal de la ciutat, les obres finalitzaran amb la instal·lació de nous seients a la graderia de l’equipament esportiu. 
 
A banda de la col·locació de nous seients, el Servei d’Esports de l’ajuntament urgellenc també ha portat a terme al camp de futbol municipal la instal·lació d’un nou marcador electrònic que ha quedat instal·lat arran del terreny de joc, just davant de la graderia. 
D’aquesta manera, i segons assegura el regidor d’Esports de l’ajuntament, Isidor Alberich, «amb aquestes actuacions s’aconsegueix una instal·lació més moderna, segura i ordenada després d’haver escoltat les necessitats i els suggeriments dels clubs i entitats que en fan ús». D’aquesta manera, els nous seients instal·lats al camp de futbol posaran fi a tot el seguit de millores i modificacions que s’han anat realitzant perquè el camp sigui més adient. 
 
Inici de les obres / La primera fase de les obres de remodelació de l’espai municipal de futbol es van iniciar fa poc més d’un any amb la substitució de la gespa artificial i del reg de tot el terreny de joc. Les obres van seguir amb la substitució de la coberta de la graderia a causa dels desperfectes que va causar la forta ventada del passat gener. I ja en la segona fase de les obres es van millorar els accessos a la instal·lació mitjançant la col·locació d’una nova tanca metàl·lica, amb dues portes, que separa el camp de futbol amb l’espai comú de la zona esportiva municipal. 
 
També es va substituir la barana de la graderia i les tanques que separen el camp amb les pistes de tennis del complex. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT