PUBLICITAT

Mataró

Les errades de sempre

Dues pèrdues de pilota de l’FC Andorra provoquen la derrota i que es torni de Mataró amb els nous dubtes

Per #GASS

Aguilar xuta una falta que acaba sense conseqüències a la porteria andorrana.
Aguilar xuta una falta que acaba sense conseqüències a la porteria andorrana. | Àlex Gomà / CE Mataró
La història es repeteix. És un guió que ja s’ha vist aquesta temporada. Són uns capítols ja coneguts. Està el de tenir una part bona i l’altra dolenta, el de no saber aprofitar les ocasions, el de cometre errades per encaixar gols, i el que el rival necessiti fer ben poc per guanyar. Fins i tot el de patir golassos en contra. L’FC Andorra continua mostrant la irregularitat de sempre i perd davant un rival directe com és el CE Mataró (2-1). Torna a ser en llocs de descens.
 
Ni sortint ben posicionats i gaudint d’ocasions serveix per posar-se per davant. Una errada defensiva de Victor Hugo va permetre a Rodri al minut 17 posar per davant els del Maresme. Els tricolors no es van venir a vall i van tractar de posar la igualada, que no tardava en arribar. Una centrada de Cisteró la rematava de cap al segon pal Victor Hugo. El segon el podria haver fet Arturo, que no va encertar en una primera rematada, i en la segona intentat-ho de xilena enviava la pilota fora. També la va tenir Ludo, i Riera després de triangular amb el mateix Ludo i Sebas. Les sensacions que deixava l’equip eren bones, però no van tenir continuïtat en la represa.
 
Al 55 aprofitant una pèrdua al mig del camp Ousman no s’ho pensava dues vegades per etzibar un xut llunyà que es col·lava per tot l’escaire. El gol va fer mal i els andorrans no van saber reaccionar. Van intentant-ho, però mancaven idees. En el tram final de partit van tirar-se al davant per tractar d’empatar. Al 86 Cisteró era expulsat al rebre dues targetes grogues seguides, la segona per protestar. I en el temps afegit l’àrbitre no va voler saber res en un penal sobre Marcus. 
 
«En aquesta categoria els errors els estem pagant caríssims», remarcava després del partit l’entrenador de l’FC Andorra, Justo Ruiz, molest perquè l’equip no sap mantenir una regularitat dins un mateix partit: «No és possible que hi hagi tanta diferència entre les dues parts. En la primera hem dominat i podríem haver marcar més d’un gol. Les sensacions eren boníssimes tot i que no guanyàvem. Erem superiors. I en canvi en la segona ens ha faltat intensitat i hem deixat que el rival se senti més còmode». Es produeixen errades que costen punts. «Ens falta contundència a dalt i ser més responsables al darrera», i sobretot, «no pot ser que sigui tant fàcil fer-nos un gol. Ho hem de canviar». En el desplaçament al camp del CF Mollet UE va ser similar a aquest matx, i també va tornar de buit. «Tenim la sensació que estem molt a prop, però no acabem de confirmar-ho. Ens falta arrodonir un partit fora de casa».
 
Amb aquesta victòria el Mataró assoleix un objectiu que encara no havia assolit aquesta temporada. Guanya per primera vegada com a local. En canvi, la  derrota suposa per als tricolors tornar a ser una setmana després en posicions de descens directe a la Segona Catalana. Ocupen la quarta plaça per la cua, això sí, amb un partit encara pendent, contra el Molletense, el penúltim classificat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT