PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Set operadors i empreses es venen al mercat Xinès

L’objectiu: incloure Andorra com a parada dins del circuit europeu

Per El Periòdic

Actors del sector turístic xinès i andorrà, en una trobada a Xangai.
Actors del sector turístic xinès i andorrà, en una trobada a Xangai. | Andorra Turisme
En vista de la caiguda en la xifra de visitants russos, Andorra Turisme i actors implicats en el sector a nivell nacional cerquen potencials usuaris de la mateixa zona asiàtica. Una delegació d’empresaris i operadors andorrans, acompanyats del ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, així com pel director comercial d’Andorra Turisme, Joaquim Tomàs, van traslladar-se fins a Xangai amb la finalitat de vendre el Principat com a destinació turística.
 
Tal com va informar ahir Andorra Turisme a través d’un comunicat de premsa, Hotansa, Hotels Plaza, Daguisa, Caldea-Inúu, Grandvalira, Regina i Itravex, importants signatures dins l’àrea, van viatjar a la localitat de Xangai per a mantenir trobades amb una quarantena d’homòlegs xinesos. La missió comercial, empresa amb la voluntat d’estrènyer lligams comercials i turístics, pren sentit en la finalitat de fer d’Andorra una parada més dins dels circuits turístics que els touroperadors xinesos organitzen arreu del continent europeu.
 
La diana resideix sobretot en els viatges organitzats a Barcelona i/o els que passen pel sud de França.
 
Segons el balanç del viatge tramés per Andorra Turisme, alguns operadors van mostrar-se interessats sobre la possibilitat que el Principat s’uneixi a la xarxa d’opcions. ja que t és una destinació nova per a ells. Així doncs, en proporcionar una oferta turística diferenciada es podria encabir dins dels seus programes de viatge. A més, encara que sigui minoritari a dia d’avui, els operadors xinesos també es van interessar pels programes d’esquí.
 
En aquest sentit, durant el 2016 es podrien obtenir els primers resultats d’aquesta missió comercial a Xangai i no es descarta que de cara a l’any que ve, es pugui repetir aquesta acció a altres ciutats xineses per atraure’n visitants, com per exemple a Beijing.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT