PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

El Canòlich Music supera les expectatives d’assistència

Unes 800 persones participen a la missa multitudinària

Per EL PERIÒDIC

Concert de Teràpia de Shock al Canòlich Music, dissabte.
Concert de Teràpia de Shock al Canòlich Music, dissabte. | CANÒLICH MUSIC
La tercera edició del Festival Canòlich Music va cloure dissabte a la nit amb un balanç molt bo que en fa la delegació d’Ensenyament del Bisbat d’Urgell: «una assistència equilibrada i alta a totes les activitats, i un final de festa que va superar de molt l’assistència d’altres anys». El binomi música i missatge clar, en el llenguatge de la joventut, «ha estat clau per provocar una resposta franca i oberta dels nois i noies de tercer i quart d’ESO i molts preuniversitaris que han gaudit de Sal 150, Kairoi, Andy Hunter, Twocats pel Gospel i Teràpia de Shock».

Els delegats de Joventut i d’Ensenyament del Bisbat d’Urgell, Lluís Plana i mossèn Pepe Chisvert, respectivament, al capdavant de l’equip organitzador del Canòlich Músic, han fet un balanç molt satisfactori de l’esdeveniment «per la bona qualitat dels grups participants i la gran acollida dels joves, i per la constància de presència des de la pregària matinal fins al concert de cloenda a la nit, en què músics i assistents van tenir molts moments de complicitat», segons han manifestat.

L’organització del Canòlich Music ja ha començat a pensar en la pròxima edició i els músics participants han mostrat «la seva satisfacció per la gran professionalitat del muntatge musical i d’il·luminació de l’envelat i per la qualitat humana de la seva acollida».

A més de les activitats programades i els concerts, el Canòlich Music també va organitzar «pregàries fora dels esquemes convencionals: en format electrònic, folk elèctric, amb espelmes o a crits, amb cartells i fotografies, amb música i missatges de compromís visuals». Els més de 500 joves participants al festival es van unir amb la resta d’assistents fins arribar a una participació a la missa de quasi 800 de persones. La celebració de l’eucaristia va omplir la plaça Germandat de Sant Julià de Lòria.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT