PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS proposa unir tots els camins empedrats històrics

Mañosas considera que cal potenciar la via turística del senderisme

Per Iván Álvarez

Aleix Mañosas i Mathieu Borrego, ahir als Horts d'en Sucarana
Aleix Mañosas i Mathieu Borrego, ahir als Horts d'en Sucarana | El Periòdic
El número dos de la llista del Partit Socialdemòcrata, Aleix Mañosas, va defensar la creació d’una anella verda –un circuit natural al costat d’un nucli urbà– per unificar i recuperar tots «els camins empedrats històrics d’Escaldes, com els dels horts d’Ensucarana» i poder disposar d’una altra ruta turística i «poder donar-la conèixer a la parròquia i al país».
Mañosas considera que «hi ha molta gent al Principat que no coneix aquests camins i volem unir-los tots i crear-ne de nous per acabar formant aquesta anella verda, un concepte molt conegut a Europa i ja establert a Andorra».
El membre de PS va apuntar que volien entroncar aquesta proposta amb «explotar encara més i dotar de més contingut i promoció, no nomes aquests camins empedrats, sinó tota la zona d’Engolasters on tenim un circuit fantàstic de BTT que no se li està treient suc».
Mañosas també va criticar que hi ha altres camins per practicar senderisme que no s’han explotat el suficientment com per donar-lo a conèixer, ni estan ben senyalitzats «com el camí dels Matxos o Coll Jovell» i va insistir en que el PS vol «potenciar aquesta via turística i d’esbarjo i que no tot sempre sigui Vivand».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT