PUBLICITAT

Ordino

Ld’A proposa dinamitzar el Centre de Congressos

Els liberals volen crear una sala destinada a actes culturals

Per EL PERIÒDIC

La candidata Eva Choy.
La candidata Eva Choy. | TONY LARA
la número dos de Liberals + Independents per Ordino, Eva Choy, acompanyada de la número quatre, Roser Carmona, van presentar ahir les propostes del seu programa en cultura. L’acte va tenir lloc al costat del Centre de Congressos, instal·lació que segons les candidates, «cal dinamitzar perquè està poc utilitzat».
 
La candidatura proposa convertir el centre en un espai polivalent, social i multicultural on fer activitats de formació, lúdiques, culturals, artístiques i socials. «Es podria convertir aquest espai que ara no se li dóna servei en un punt de referència perquè totes les entitats de la parròquia s’hi sentin representades» argumentava Choy. «El poble necessita una Sala d’Actes, un lloc per fer-hi representacions artístiques, sense deixar de banda el sector privat, l’hoteler i restaurador, que també en podria treure profit», va afegir. 
 
La llista encapçalada per Tudó també vol impulsar les activitats tradicionals culturals de la parròquia i recuperar les festes i activitats tradicionals. Així mateix, van proposar crear un Consell de Festes format per gent del poble i amb la col·laboració del comú per tal d’oferir un ampli ventall d’activitats culturals dirigides a totes les edats per tal que «tothom pugui expressar les seves capacitats artístiques». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT