PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

40% més d’inversió per al Cos de Policia

El Govern destinarà 950.000 euros en l’adquisició de material

Per EL PERIÒDIC

Cos de Policia d'Andorra.
Cos de Policia d'Andorra. | TONY LARA
El Govern invertirà gairebé un 40% més en l’adquisició de material del Cos de Policia que durant l’any 2015. Concretament, la partida pressupostada per a l’exercici del 2016 ascendeix a 950.000 euros. Així es va anunciar en el passat butlletí del Consell General en resposta a una pregunta escrita formulada pel conseller general liberal, Carles Naudi. 
 
L’objectiu és adquirir material diferent com ara dues ulleres de visió nocturna, deu equipaments de vestimenta tàctica militar de muntanya d’hivern, vint equipaments individuals de protecció per als agent, sis lacrimògens amb fundes, deu cascs per motoristes, un vestit antibomba i 250 armilles parabales que permetran, a més a més de substituir les que caduquen aquest any, assignar-ne una individualment a cada membre de la Policia. També es té previst la compra de quatre vehicles tot terreny, una furgoneta de set places i quatre altres vehicles per consolidar la renovació del parc mòbil. 
 
Pel que fa al Cos de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments (CPEIS) també està previst adquisició de nou material per un import de 105.000 euros així com l’adquisició abans de finals d’any d’un nou vehicle autobomba destinat a les intervencions d’incendis. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT