PUBLICITAT

Encamp

UP+DA activaria l’economia amb «bonificacions fiscals»

Torres aposta per canalitzar la reactivació a través dels «serveis»

Per M.C.

Els líders de la llista demòcrata per Encamp, Jordi Torres i Esther París.
Els líders de la llista demòcrata per Encamp, Jordi Torres i Esther París. | DA
Després de quatre anys» al capdavant de la corporació encampadana i de «l’anàlisi» de la situació, Units per al Progrés (UP) + Demòcrates per Andorra (DA) aposta per canalitzar la recuperació econòmica de la parròquia mitjançant el sector dels serveis. Per al cònsol menor sortint –ara aspirant a encapçalar el comú– Jordi Torres, la solució passaria per atraure «empreses especialitzades en innovació, desenvolupament i noves tecnologies» a través d’«una sèrie de mesures». Entre els incentius plantejats, s’inclou la intenció d’atraure aquesta mena de negocis a través de «bonificacions fiscals» com les que ja s’apliquen però que es té la voluntat d’«ampliar».

La coalició aspirant a la reelecció considera que la recuperació de l’activitat i del comerç de la vila passa per convertir-la en una petita Silicon Valley a l’andorrana. Per a tal objectiu i a banda de les bonificacions ja esmentades i que haurien de ser «superiors» a les actuals, Torres assegura que s’impulsarien programes d’ajuda lligats als de Govern, com «microcrèdits per a projectes innovadors» a canvi de la seva instal·lació a Encamp i condicionades per factors com el nombre d’empleats. 
L’aposta per la innovació queda palesa amb la ubicació a la parròquia del clúster Actinn inaugurat recentment.
 
Borsa de locals/ En la línia de donar força al comerç de la parròquia, Jordi Torres va proposar crear una borsa de locals per tal de poder-los oferir a les empreses interessades en assentar-se a Encamp. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT