PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Els liberals volen potenciar l’esport d’alt nivell a la parròquia

Per JOSEP ROMERO

Farré amb membres de diferents entitats esportives de Sant Julià, ahir
Farré amb membres de diferents entitats esportives de Sant Julià, ahir | UL
La candidatura d’Unió Laurediana aposta perquè Sant Julià continuï sent un referent en la celebració d’esdeveniments esportius com a reclam per reactivar el comerç i el turisme. El cap de llista, Joan Farré, en una trobada que mantenir ahir amb  representants de diferents entitats esportives de la parròquia, va manifestar que potenciant l’esport «es poden generar noves oportunitats per dinamitzar el turisme i el comerç d’aquest territori». 
 
PROPOSTES/ Farré va assenyalar que si aconsegueix ser el proper cònsol major té la intenció de crear nous recorreguts, millorar les instal·lacions i continuar col·laborant amb entitats esportistes d’alt nivell per acollir esdeveniments rellevant com ara el Mundial de trial o la cursa popular ciclista La Purito.
 
També va anunciar que ampliaran les vies i recorreguts destinats al trekking, el ciclisme i d’altres disciplines relacionades amb la muntanya amb la finalitat que «Sant Julià esdevingui un poble actiu i dinàmic».
 
ESPORT I SOLIDARITAT/ El candidat del Partit Liberal +Unió Laurediana va manifestar també que l’esport pot ser una via per ajudar a causes solidàries i va posar com a exemples la Masterclass de sumba que el 2014 va aplegar més d’un centenar de dones al Centre esportiu per destinar fons a La Marató de TV3, o bé les darreres edicions de la Sant Silvestre en què els diners de la inscripció van anar a parar a Càritas parroquial.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT