PUBLICITAT

La Massana

DA proposa ampliar el catàleg d’activitats esportives

Noves vies d’escalada i itineraris per caminar i fer travesses

Per EL PERIÒDIC

Regina Llorens, a la zona massanenca de Santa Caterina, ahir.
Regina Llorens, a la zona massanenca de Santa Caterina, ahir. | DA
La número cinc de Demòcrates per Andorra (DA), Regina Llorens, va explicar ahir que el partit té intenció de millorar tot el recorregut del camí Ral «perquè passi per la Massana i enllaci amb el d’Ordino». «D’aquesta manera, permetrem que la zona sigui adequada per entrenar-se i alhora accessible per aquells que vulguin gaudir de la bellesa paisatgística». 
 
Pel que fa a les accions d’esport, DA aposta per aprofitar els recursos naturals de què es disposa per desenvolupar diferents activitats esportives d’elevat atractiu turístic i esportiu. Entre altres, es proposa l’obertura de tres noves vies d’escalada a Arinsal, el Coll de la Botella i a la sortida de la Massana. «Perquè totes aquestes activitats siguin atractives i tinguin el resultat desitjat, és a dir, ajudin a millorar l’oferta turística de la parròquia, caldrà millorar la senyalització i la informació, tant pel que fa a als itineraris per fer a peu com als d’escalada», va afegir Llorens.
 
Tanmateix, la candidata número cinc va afegir que des de DA es té clara la importància econòmica i «la repercussió positiva que per la marca de la Massana té el Mundial de BTT, per això, sense cap dubte li continuarem donant suport». Llorens va afegir que a més d’aquest campionat cal potenciar altres activitats com l’esquí de rodes o raquetes de neu. 
 
També en aquest sentit, la candidata va manifestar que la parròquia ha de ser un referent en l’oferta esportiva i això passa per disposar, per exemple, d’un equipament com un camp de futbol, per al qual s’han identificat dos terrenys on es podria condicionar. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT