PUBLICITAT

Encamp

Rogel advoca per la continuïtat en matèria d’associacionisme

UP+DA seguirà «tenint cura» dels grups esportius, culturals i empresarials

Per M.C.

Rogel, acompanyat de la número 2, París, i l’11, González, ahir.
Rogel, acompanyat de la número 2, París, i l’11, González, ahir. | m.c.
En matèria d’associacionisme, Units per al Progrés (UP) + Demòcrates per Andorra (DA) aposta per mantenir la línia estratègica desenvolupada els darrers quatre anys. Tal com va exposar l’actual conseller comunal per a la Joventut i els Esports, ara sisè component de la llista taronja que postula per a la reelecció a Encamp, Jordi Rogel, la intenció és «continuar desenvolupant activitats conjuntament» amb la trentena d’agrupacions assentades a la parròquia. 
 
Rogel va voler recordar la sèrie de mesures empreses per tal «d’estar al costat i tenir cura de les associacions» durant la legislatura que ara s’esgota i va comprometre’s a «donar continuïtat» a aquestes accions.
 
La intenció passa per seguir facilitant la tasca a aquests conjunts «esportius, culturals i empresarials» perquè segueixin «desenvolupant esdeveniments puntuals» al poble.
 
A banda d’esmentar els «canvis a nivell de reglamentació», el candidat d’UP+ DA es va comprometre a seguir emprenent iniciatives com la cessió d’espais públics per tal que aquestes associacions mantinguin les seves reunions i puguin organitzar la seva activitat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT