PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

La Fira de Santa Llúcia de Sant Julià aplega nombrosos visitants

La capital acollirà la fira la setmana que ve

Per EL PERIÒDIC

Un grup d’infants ahir durant el taller de plastilina de la fira.
Un grup d’infants ahir durant el taller de plastilina de la fira. | TONY LARA
La plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria ha acollit durant el cap de setmana la Fira de Santa Llúcia amb una trentena de parades i nombrosos visitants. Els firaires van oferir productes diversos, com ara objectes de decoració típics de Nadal, torrons, dolços, flors, arbres i pessebres, entre d’altres.
 
A més a més, tant dissabte com diumenge també es van organitzar  activitats complementàries destinades als més petits, com ara tallers de plastilina, de dibuix i pintura, contacontes o cinema infantil. Els tres finalistes del Concurs de Cuina Infantil també van elaborar una peça de xocolata que serà subhastada. Els diners que se’n recaptin aniran destinats íntegrament a la Marató de TV3.
  
Fira d’andorra la vella/ La capital del país també organitza la Fira de Santa Llúcia la setmana que ve. El certamen obrirà les seves portes el divendres vinent 11 de desembre a la plaça Guillemó. En aquesta edició, la fira acollirà quinze parades, obertes ininterrompudament de les 11 a les 21 hores, en les quals es podran adquirir productes com confitures, pessebres i talles de fusta, mel, bolets i foie gras, complements i accessoris per al cabell, fruits secs, objectes i motius de decoració nadalenca, arbrets fets a mà, vestuari caní, brodats i ganxet, així com figuretes per al pessebre.
 
El cap de setmana també es realitzaran diverses activitats. El dissabte 12 de desembre, l’Orfeó Andorrà d’Andorra la Vella també oferirà una cantada de nadales, a partir de les 18 hores. El diumenge  13 de desembre, a les 13 hores, l’Esbart Dansaire de la capital presentarà diversos balls del seu repertori, al bell mig de la plaça Guillemó. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT