PUBLICITAT

Encamp

El PS promocionarà els hotels i espais esportius a l’estranger

La formació vol ajudar els hotelers venent les estades i el turisme esportiu

Per m.c.

Candidats de la llista socialdemòcrata i d’independents, ahir a Encamp.
Candidats de la llista socialdemòcrata i d’independents, ahir a Encamp. | m.c.
Amb la voluntat d’«omplir els hotels», el Partit Socialista (PS) + Indpeendents per Encampa aposta per «aprofitar» les instal·lacions de què disposa la parròquia per tal d’atraure-hi associacions i equips esportius amb què seguir explotant aquesta branca del turisme a Encamp.
 
El candidat a cònsol menor de la formació, Pere Marsenyach, va assegurar ahir que «apostem per acompanyar els hoetelers a fer workshops» a fires i esdeveniments «fora d’Andorra» per tal de donar a conèixer a l’exterior l’oferta de qualitat de què disposa el poble per a aquests col·lectius esportius. 
 
«Apostarem per vendre activitats» tant al Pas de la Casa com a Encamp», va assegurar Marsenyach, qui va situar el Barcelona com a «porta d’entrada» per treballar amb «escoles més properes de Catalunya perquè vinguin a omplir els hotels a l’estiu». La potenciació del turisme esportiu passarà, segons el número dos del PS, pel contacte amb escoles i associacions a les que se’ls mostrarà les opcions de què poden gaudir a Encamp. Tal com va matisar Marsenyach, el comú únicament s’encarregaria de l’organització de les sortides i a fires de promoció i de l’acompanyament en el procés, «però serien els hotelers els que s’haurien de vendre» per tal d’atraure potencials clients a l’estiu. 
 
Millores al gimnàs/ Si bé Marsenyach creu que la nova Prada de Moles ha de ser «aprofitada» en aquest objectiu, va reconèixer que caldran millores al gimnàs del Complex Encampadà. La reforma acompanyaria el suport de l’administració als negocis hotelers. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT