PUBLICITAT

CANILLO

Els demòcrates volen potenciar l’oferta d’activitats del Palau de Gel de Canillo

Per EL PERIÒDIC

El número dos de DA, Palmitjavila, amb altres membres de la llista.
El número dos de DA, Palmitjavila, amb altres membres de la llista. | DA
En una visita a les instal·lacions del Palau de Gel de Canillo, el candidat a cònsol menor, David Palmitjavila, va explicar que a data d’avui l’equipament s’autofinança en un 70% i que l’objectiu és arribar a la totalitat durant el pròxim mandat. 
 
En opinió de Palmitjavila «no és una tasca fàcil perquè és una infraestructura pública que necessita una aportació de les finances comunals, però haurem de treballar amb aquesta filosofia». 
 
Cal recordar que el lloguer del terreny on hi ha el Palau de Gel venç al 2020. «És necessari fer-ne una ampliació de com a mínim deu anys més, ja que d’aquesta manera tothom anirà més tranquil i per part del comú es podrien fer les inversions necessàries», va puntualitzar Palmitjavila. 
Entre les actuacions que s’han programat al Palau destaquen les que fan referència a l’estalvi energètic i que permetrà una reducció de les despeses. 
 
ACTIVITATS CULTURALS / També es vol continuar apropant la instal·lació a la gent de la parròquia i per aquest motiu es preveu ampliar l’oferta amb activitats culturals. «En els últims anys hem aconseguit que el Palau de Gel tingui més participació ciutadana, convertint-se en el centre sociocutural de Canillo com ho havia estat temps enrere», va destacar el número dos de la candidatura demòcrata. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT