PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’espatlla de Marín torna a preocupar

Malgrat el bon vuitè lloc a Montafon en la primera cita de Copa del Món, l’andorrà va caure i demà es farà proves

Per Iván Moure

Marín –esquerra–, a Montafon en les finals de la primera Copa del Món.
Marín –esquerra–, a Montafon en les finals de la primera Copa del Món. | FAE
Lluís Marín va estrenar-se el divendres passat en la Copa del Món d’snowboardercross i va superar sense problemes les qualis. Dissabte arribava la seva primera final de la campanya 2015-2016 i després d’una primera mànega de vuitens de final en la qual va acabar segon per guanyar-se una plaça en els quarts, de nou va finalitzar segon en la següent ronda però en les semifinals van arribar els problemes.
 
Entrava en una zona de dubbies en plena lluita per una de les dues primeres places quan va enganxar-se amb el que tenia davant, l’australià Cameron Bolton, va perdre equilibri i va anar a terra. «Podia haver estat molt pitjor perquè va amortir la caiguda, però tot i així va rebre impacte a l’espatlla operada», va explicar amb neguit el director tècnic de la Federació Andorrana d’Esquí, Carles Visa.
 
Després d’això, l’andorrà podia haver lluitat per la Small Final, que decideix entre el cinquè i el vuitè classificat, però va decidir no participar-hi per precaució i per tant li va correspondre la vuitena posició i els primers 320 punts.
 
Amb tot, Visa no amaga que aquesta caiguda manté en vil a tota la FAE. «Li fa mal, però ja té experiència en això. Jo sóc positiu, però prudent... Li han de fer proves per veure què té exactament». El director tècnic no va voler valorar si pot ser una lesió greu o res:  «Demà [avui per al lector] anirà a visitar el metge a Andorra per aclarir dubtes», va sentenciar.
 
RES FINS AL GENER / Dins de les males notícies, Marín no té cap altra prova de la Copa del Món fins el 22 de gener vinent, que hi ha cita a l’estació alemanya de Feldberg. La setmana vinent hi havia prevista la de Cortina d’Ampezzo, però la manca de neu ha provocat que s’hagi d’anul·lar. «Gran notícia perquè tenint la data tan a prop potser se l’hagués perdut, si hagués de parar un temps», va tancar  el director tècnic. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT