PUBLICITAT

Andorra la Vella

Construcció d’una rotonda a Sant Julià per dos milions

Les obres també preveuen l’habilitació d’un carril per a bicis

Per LÍDIA RAVENTÓS

Ubicació on es construirà la rotonda.
Ubicació on es construirà la rotonda. | TONY LARA
El Govern va aprovar ahir l’adjudicació de les obres de construcció d’una rotonda a la zona de Riberola, ubicada a la CG1 entre Sant Julià de Lòria i la frontera del riu Runer per un cost de més de dos milions d’euros, tal i com va informar ahir el ministre portaveu, Jordi Cinca, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. Els treballs preveuen l’eixamplament de la carretera per tal de poder mantenir els quatre carrils actuals i habilitar, a més, un espai destinat als ciclistes ja que es tracta, segons Cinca, «d’un tram molt freqüentat per aquest col·lectiu». El termini previst per a l’execució de les obres és de vint setmanes. 
 
El Consell de Ministres també va aprovar ahir l’adjudicació de les obres d’eixamplament de la CG2 entre Racons i l’entrada sud de Canillo per tal d’habilitar-hi un tercer carril. En aquest cas, els treballs tindran un cost de gairebé dos milions i mig d’euros i està previst que es duguin a terme en un termini de setze setmanes. El ministre portaveu va explicar que es tracta «d’una de les poques zones de la CG2, és a dir, de la via que ens comunica amb França, que encara té unes característiques que no s’adiuen a la seva importància». I va afegir que «també és un dels trams amb més accidents» i que les obres permetran «reduir el nivell de risc». 
 
D’altra banda, i seguint amb el pla d’embelliment de les dues entrades del Principat, el Govern també va aprovar ahir l’adjudicació dels treballs d’embelliment de la zona fronterera del riu Runer, per un import de mig milió d’euros i amb un termini d’execució previst de 24 setmanes. L’objectiu principal d’aquests treballs és «donar una millor imatge del país des de l’entrada». 
 
També es van adjudicar les obres d’eixamplament de la CG3 a les Salines, així com la construcció d’una rotonda per millorar l’accés a aquesta urbanització. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT