PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

L’Ateneu espera les joguines solidàries dels ciutadans

La comissió de suport mutu del centre urgellenc demana que siguin objectes que estiguin «en bon estat i que no fomentin el sexisme ni la violència»

Per EL PERIÒDIC

Cartell de recollida de joguines.
Cartell de recollida de joguines. | RÀDIOSEU
L’Ateneu Alt Urgell ha posat en marxa una recollida de joguines per a les famílies amb dificultats econòmiques de la Seu d’Urgell i la comarca. La comissió de suport mutu del centre urgellenc demana que siguin joguines que estiguin «en bon estat i que no fomentin el sexisme ni la violència», segons ha informat RàdioSeu.
 
Així mateix, la campanya de recollida finalitzarà aquest dissabte. Els ciutadans que vulguin col·laborar-hi poden portar les joguines a les instal·lacions de l’Ateneu, al carrer Capdevila. L’horari d’obertura per poder portar els objectes és dimecres i dijous de les sis de la tarda a les 10.00 hores de la nit; divendres de les sis de la tarda fins a la mitjanit; dissabte de les 11.00 hores del matí a les dues del migdia i de les sis de la tarda fins a la mitjanit. Finalment, diumenge es podrà portar les joguines des de les 11.00 hores del matí fins a les dues del migdia i de sis de la tarda a nou de la nit.
 
Les joguines que s’hagin facilitat es podran repartir posteriorment entre les persones i infants que ho necessitin perquè puguin passar un millor Nadal. Cada any, diverses entitats urgellenques se sumen a aquesta iniciativa i retornen la il·lusió a molts menuts que ja donaven per perdudes les festivitats. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT