PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté un noi per agredir una persona amb un got

El cos intervé en un hotel per arrestar un turista acusat de maltractament domèstic

Per EL PERIÒDIC

Un home passa l’examen d’alcoholèmia en un punt de control.
Un home passa l’examen d’alcoholèmia en un punt de control. | EL PERIÒDIC
La darrera detenció efectuada pel cos de seguretat el passat 2015 va ser la d’un turista que emprava un got per atacar una altra persona amb qui va tenir diferències dins d’un local d’oci d’Escaldes-Engordany. La segona de les actuacions donada també en l’àmbit de les agressions que es desprèn del balanç dels arrests realitzats per la Policia la setmana passada, és també la d’un turista acusat de violència de gènere.
 
La matinada del passat dijous el cos de seguretat detenia un jove no resident de 18 anys a Escaldes mitja hora després d’arribar al local d’oci on tenia lloc una baralla. El jove hauria abandonat l’establiment després de causar una ferida incisocontusa al front de la víctima amb un got de vidre. La identificació, per part de l’afectat, va permetre els agents localitzar l’agressor poc després i detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral.
El vespre de dimecres una patrulla també es va haver de desplaçar alertada per una agressió donada en una habitació d’un hotel de la capital. En aquest cas, era detingut un turista de 36 anys acusat d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic.
 
Alcohol al volant/ Durant el transcurs de la setmana passada, set del total d’una desena de detencions realitzades pel cos de seguretat guardaven relació amb infraccions de la seguretat del trànsit. De les set persones detingudes amb una taxa d’alcohol superior a la permesa al volant, dues causaven accidents amb un ferit cadascun d’ells. Es tracta de dos homes de 23 i 24 anys, ambdós detinguts la matinada del dia 1 després de tenir un xoc i causar danys personals. El primer era controlat a Soldeu. El turista era arrestat després de detenir un altre visitant de 35 anys. El propietari de l’automòbil va ser examinat amb una taxa d’alcohol de 1,91 g/l.
 
En el segons dels casos es tracta del vehicle que la setmana passada s’encastava contra un centre comercial de la capital, topada en què resultava ferit l’home resident de 49 anys que viatjava com a passatger. El conductor va ser detingut després de donar un resultat positiu d’1,34 g/l al control d’alcoholèmia efectuat al mateix lloc dels fets després de l’accident.
 
A banda de les detencions com a conseqüència d’un accident, es va arrestar una persona en el marc dels controls efectuats durant les festes. Els altres tres conductors eren empresonats per causar accidents en què només es van haver de lamentar danys materials.
 
La darrera de les intervencions efectuades durant la setmana del 28 de desembre al 3 de gener va tenir lloc a la frontera hispano-andorrana. Un home forà de 33 anys va ser detingut quan intentava accedir al país en possessió de 0,8 grams de cocaïna. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT