PUBLICITAT

Escales-Engordany

Un treballador queda atrapat dins el forat d'un ascensor

L’home hauria entrat a recollir un objecte quan la cabina va cedir

Per EL PERIÒDIC

El cos de bombers i els sanitaris al lloc dels fets, ahir.
El cos de bombers i els sanitaris al lloc dels fets, ahir. | RTVA
Un treballador d’una joieria de l’avinguda Meritxell va quedar atrapat ahir sota l’ascensor de l’establiment en voler recuperar un objecte personal que li havia caigut, tal i com va informar el cos de bombers. Quan l’home estava dins del forat de l’instal·lació, l’ascensor va cedir  per causes que encara es desconeixen. 
 
En un inici, la víctima, un resident de nacionalitat espanyola de 37 anys, va intentar empènyer amb força el pes de la cabina. Finalment, es va estirar aguantant el pes sobre el seu cos fins que van arribar els bombers i la policia acompanyats d’una ambulància per rescatar-lo. Altres treballadors de la joieria van intentar frenar la baixada de l’ascensor amb diversos objectes sense èxit. 
 
Al llocs dels fets també s’hi van desplaçar tècnics del servei d’Indústria del Govern ja que es tracta d’un accident laboral. Segons van apuntar des del cos de bombers, a hores d’ara ja estan estudiant el cas. Malgrat que el propietari va assegurar que l’instal·lació complia amb la regulació corresponent, els bombers aclarien que «en principi l’ascensor no s’hauria de poder moure». 
 
La trucada que informava de l’accident es va produir a les 10 del matí. Segons van declarar els mateixos bombers, «amb la trucada ja hem vist que era greu per l’angoixa». Una vegada a la joieria, els bombers van manipular el motor hidràulic de l’ascensor per fer-lo pujar i alliberar l’home. 
Finalment, el treballador que estava conscient i molt angoixat va poder sortir. Va ser immobilitzat i traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell on se li van realitzar diverses proves per comprovar el seu estat de salut. Al final, tot va quedar només en un ensurt ja que l’home n’hauria sortit il·lès. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT