PUBLICITAT

San Juan

Albert Llovera passa la nit a les dunes del desert

Ocupa la 35a posició de la classifiació general de camions

Per EL PERIÒDIC

El Tatra de Lllovera superant una duna
El Tatra de Lllovera superant una duna | Fotoesport
En aquesta edició del Dakar, la primera que fa en un camió, Albert Llovera les està veient de tots colors. Però segueix en cursa i només queda una etapa per poder completar el raid més prestigiós del planeta. Fins i tot s’ha trobat amb l’aventura d’haver de fer nit al desert.
 
Són circumstàncies que els equips es troben al llarg dels dies i que s’han d’anar superant si es vol arribar al final, que ja està molt a prop. Si el vehicle es queda clavat a la sorra, no hi ha una altra que teure’l, amb mecanismes propis o bé amb l’ajuda d’altres, com va succeir-li al mateix pilot andorrà el dia anterior. «Hem passat la nit a les dunes de Fiambalá, de matinada hem pogut treure el camió de la sorra i ens hem dirigit amb el temps més que just al campament de La Rioja per passar el control horari de sortida de la següent etapa», indicava Llovera, exposant que més tard «hem passat el control de sortida i després hem donat mitja volta per revisar la mecànica. Després de la bolcada d’ahir aquesta revisió era inevitable. Sortim amb moltes ganes de poder superar una jornada que serà molt però que molt llarga».
 
En la dotzena etapa, entre San Juan i Villa Carlos Paz, amb un itinerari de 481 quilòmetres, continuava en cursa, tot i que al tancament d’aquesta edició no l’havia finalitzat. La classificació provisional a la general era la 35a. En motos, el guanyador de l’etapa va ser el portuguès  Helder Rodrigues. El líder, i virtual campió, és l’australià Toby Price, que té una avantatge de 37.39 minuts sobre l’eslovac Stefan Svitko.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT