PUBLICITAT

López veu l'arribada de la banca estrangera l'estiu de l'any vinent

  • Caldrà un any per autoritzar les sol·licituds que es comencin a tramitar aquest estiu
  • El ministre qualifica la reforma de "a totes llums una obertura total del sector"
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


25052010 pere lopez
El ministre d'Economia i Finances, Pere López, durant una roda de premsa a l'edifici administratiu del Govern. Foto: TONY LARA
El ministre d'Economia i Finances, Pere López, creu que l'arribada de bancs estrangers arran del procés d'obertura bancària començarà l'esitiu de l'any que ve. Així ho va declarar durant una entrevista que l'ACN ha fet pública avui i en la que el ministre explica les reformes endegades pel Govern socialdemòcrata per internacionalitzar el sector financer del Principat.
Durant l'entrevista, López es va mostrar convençut que en els propers anys es podran veure altra vegada entitats estrangeres, majoritàriament espanyoles i catalanes, operant a Andorra. En aquest sentit, el titular d'Economia i Finances va explicar que l'entrada es pot produir per una doble via: la de creació de noves entitats i la de participació en el capital de les ja existents.
Per contrarrestar aquelles veus crítiques que veuen en el procés de reformes endegat una obertura a mitges, López va qualificar la llei que la setmana vinent votarà el Consell General de "a totes llums una obertura total del sector bancari".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT